SUMMER PARTY

Děkujeme za skvělou účast na letošní Summer party! Konala se 5. června na Císařské louce, a to dohromady i se společností Atos. Díky vaší energii a nadšení to byla úžasná událost. 
 
Hned od 17 hodin se na volejbalovém hřišti bojovalo o postupová místa do finále. Atmosféra byla napínavá a plná sportovního ducha. Finále nakonec vyhrál tým složený z Tomáše Hlavsy, Petra Buličky, Petra Cinculy a Jiřího Kose. Gratulujeme vítězům a děkujeme všem, kteří se turnaje zúčastnili! 
 
Naší summer party dodal další šmrnc olympijský vítěz – kajakář Radek Šlouf, který přivezl svůj trenažer. Všichni jsme si mohli vyzkoušet, jaké to je závodit na kajaku. Nejrychlejšího času dosáhl Marek Vitásek – gratulujeme! 
 
Nechyběla ani barmanská show, která předvedla dechberoucí triky s lahvemi a shakerem. Po show následovala soutěž v míchání koktejlů, do které se přihlásilo pět týmů. Ve velké konkurenci nakonec vyhrál tým složený z Karolíny Bartošové, Alice Maškové a Sandry Mikscheové s jejich vítězným drinkem “Summer Vibe”. Byla to opravdová lahůdka! 
 
Celou Summer party doprovázel DJ, který se postaral o skvělou hudební atmosféru. Hrál nejrůznější žánry, takže si každý přišel na své. Navíc nás překvapil svou hrou na pozoun, což dodalo akci ještě větší šťávu.